Emeklilere yapılacak olan promosyon ödemeleriyle alakalı, bankalar arasındaki rekabet gün geçtikçe artıyor. Müşteri sayısını arttırmak isteyen bankalar, vatandaşları müşterisi yapabilmek için promosyon ödemelerinde 600 TL' ye kadar ödeme yapmaya hazırlanıyorlar. Çok sayıda banka, müşterileri kendi bünyesine bağlamak ve emekli maaşlarını bankalarından almalarını sağlamak için farklı imkanlar sunarak, reklam çalışmaları yürütüyorlar. Bankalar arasındaki promosyon rekabeti de günden güne büyümeye devam ediyor.

Bankalardan ilginç ve önemli fırsatlar

Bankalar tarafından promosyon ödemelerinde 600 TL' ye kadar ilginç ödemeler sağlanıyor. Üstelik sadece bununla da sınırlı kalmayan bankalar, emekli maaşlarını kendi bankalarına taşıyan müşterilerine, ödedikleri faturalardan kesinti yapmayan, çeşitli bankacılık işlemlerinde ücret istenmeden hizmet alabilme olanaklarını da sunuyorlar. Vatandaşları kendi müşterisi yapmak isteyen bankalar promosyon ödemesi konusundaki fiyata ek olarak bu hizmetleri sunarak, rakiplerine fark atmaya çalışıyorlar.

Emekli arkadaşını getirene ek olanaklar

Bankalar arası rekabette işin boyutu değişmeye başladı derken, şaka yapmamıştık. Tıpkı çeşitli firma kampanyalarında olduğu gibi bankalarda da emekli arkadaşının maaşını kendi bünyelerine taşıtan banka müşterileri, banka tarafından ek olanaklarla karşılanıyorlar. Vatandaş emekli arkadaşını kendi çalıştığı bankasına getirirse, banka ona farklı imkanlar ve olanaklar sağlıyor.

Tüm emeklilik haberleri, maaş haberleri, promosyon ödemeleri ve çok daha fazlasından ilk siz haberdar olmak isterseniz isinolsa.com mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak uygulama mağazalarından indirebilirsiniz. Uygulamalarımız şuanda 100 binin üzerinde kullanıcı tarafından indirilmiş durumdadır.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da bizi takip etmek için tıklayınız.