Ramazan ayı boyunca 3 GSM operatörü Türkcell, Vodafone ve Türk Telekom herhangi bir şart aramadan ücretsiz 1 GB internet verileceği açıklandı. Açıklama dün Ulaştırma ve Altyapı Bakanı tarafından yapıldı. Peki Vodafone ücretsiz internet nasıl alınır? Bunun için başvuru gerekli mi? Evet Vodafone abonesi iseniz faturalı ya da faturasız bu hediye internet kampanyasından yararlanabilirsiniz. Bunun için nasıl başvuru yapılacak.

Vodafone yanımda uygulamasından internet başvurusu sağlanacak. İletişim izni ve veri izleme izni vermiş olan aboneler paketten yararlanabilecekler. Bu izine sahip olmayıp paketten yararlanmak isteyenler için iletişim izni vermeleri istenilecek. Vodafone.com.tr/kampanyalar/ramazan-hediye-paketi.php adresine tıklayın. Ramazan hediye paketi detaylarını öğrenebilirsiniz.

1 AY GEÇERLİ OLACAK!

1 GB internet 23 Mayıs 2020 tarihinde gece 23:59'a kadar geçerli olacak. Herhangi bir şart aranmayacak. Herkes bu hediye internetten yararlanabilecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu dün yaptığı açıklamada müjdeyi vermişti. Sağlık çalışanları içinde 15 GB internet ile konuşma dakikası verilecek.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Vodafone yanımda uygulamasına giriniz. Sağ menülerde bulunan ek paket al butonuna tıklamanın ardından çıkacak sayfada seçenekler içerisinde Ramazan Hediye Paketini bulup hemen al butonuna tıklamak yeterli olacak.

Diğer operatörlerde de tüm müşterine 23 Mayıs tarihine kadar geçerli olarak hediye internet kampanyası sunuldu. Detaylarını öğrenmek için sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın.