Vakıfbank 6 Ay Geri Ödemesiz İhtiyaç Kredisi Veriyor!

Vakıfbank 10.000 TL ihtiyaç kredisini 6 ay geri ödemesiz 36 ay vade ile müşterilerine sundu. Destek kredisi için başvuru yapan banka müşteri heyecanla sonuçları bekliyor. Kamu bankaları aracılığı ile ihtiyaç kredisi ‘’Ekonomik İstikrar Kalkanı’’ adı altında Vakıfbank aracılığı ile sağlanıyor. Temel ihtiyaç kredisi için bankaya gitmeden online bir şekilde işleminizi gerçekleştirebileceksiniz. Aynı zamanda Halk Bankası ve Ziraat Bankası da 10.000 TL’ ye kadar 6 ay geri ödemesiz ve 36 ay vade ile ihtiyaç kredisi verecek. İhtiyaç kredi başvuru sonuçları SMS yolu ile size bildirilmektedir. Ayrıca bankanın mobil uygulamasından da ihtiyaç kredi başvurunuzun sonucuna erişebilirsiniz. Yaşanılan pandemiden dolayı bankalar müşterilerine online bir şekilde destek veriyor. Bu nedenle bankaya gitmeye gerek kalmadan online tüm kredi işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

FAİZ ORANLARI;

Vakıfbank müşterileri için aylık eşit taksit ödeme ve %0,49 faiz oranı ile 10.000 TL’ ye kadar destek kredisi vermektedir. Kredi için başvuru yapan kişilerin başvuruları değerlendirildikten sonra banka müşterisine bilgi verilecektir. Ayrıca bankanın çağrı merkezi ile görüşerek ihtiyaç kredisi için başvuruda bulunabilirsiniz. İhtiyaç kredileri yalnızca kamu bankaları aracılığı ile gerçekleşebilir. Kredi için hane içerisinde sadece bir kişi başvuruda bulunabilir. Bu nedenle eşlerden sadece birisi krediden faydalanabilir. Kredi talebiniz değerlenme esnasında Kredi Garanti Fonu ile kişisel verileriniz paylaşılmaktadır. Bu nedenle Vakıfbank ihtiyaç kredisi için müşterilerine düşük faiz oranları ile hizmet veriyor.

TATİL KREDİSİ;

Maaş hesabı Vakıfbankta bulunan müşterielrden emekli, çalışanlar için bireysel emeklilik sistemi müşterileri tatil destek kredisinden faydalanabilir. Tatil sepeti, Gezinomi, Tatilburda, ETS Tur, Jolly Tur olmak üzere bir çok anlaşmalı tatil frması mevcut olacak.

BAYRAM KREDİSİ;

KREDI yazaran T.C: kimlik numarasını ve aylık gelirnizi yazarak 5724'e SMS atabilirsiniz. Bayram kredisinde 60 ay vadede 0,89 faiz oranı ve esnek ödeme seçenekleri sunuluyor. özel sketörde çalışanlar kamu personelleri, emekliler bayram kredisinden yararlanabilecek.. Bunun için sms ile internet bankacılığından başvuru alınabilecek.

BAYRAM, TATİL VE İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU NASIL YAPILACAK.

İntenret bankacılığından başvuru yapmak için Bunun için https://subesizbankacilik.vakifbank.com.tr/gunlukfinans/SubesizDestekKredisiBasvuruSorgulama/BasvuruBilgileri.aspx  adresine giriş yaparak ihtiyaç kredisi için başvurabilirsiniz.

İŞİN OLSA