Türkiye'nin perakende satış mağazası ŞOK bu hafta sonunda çok uygun fiyatlı ürünler getirecek. Bu ürünler arasında elektronik ve ev gereçleri bulunuyor. Şok hafta sonu aktüel ürün katalogunun detaylarını aktarıyoruz.

25 TL ALIŞVERİŞLERDE GEÇERLİ ÜRÜNLER;

İçim tost peyniri: 21 Tl yerine 14,00 Tl olacak. familya aile ekonomik kağıt havlu ise 14 Tl yerine yarın fiyatında 7,00 Tl'den satılacak. Heinz ketçap ise 15.00 Tl'den satılacak. Bu ürünler için 25 Tl ve üzeri alış veriş yapmak gerekli olacak.

Toprak güveç tencere 15,95. sütlaç kasesi ise 10,95 TL, vakumlu erzak saklama kabu 3lü 19,95 TL, ahşap kapaklı saklama kabı 11,95 Tl olarak satılacak. Kulplu bardak kare tencere ayaklı servis tabağı, venüs kulplu çay bardağı ürünleri fiyatları da uygun fiyatta olacak. Eloktronik ev gereçlerinden bir tanesi de tost makinesi Sinbo marka olarak geliyor. Bunun fiyatı 119.00 Tl olacak. Blender set paslanmaz çelik bıçaklar 119,00 Tl’den satılacak. paslanmaz çelik tencereler, Duracell düğme pil 2’li ise 9.99 Tl olarak satılacak.

ŞOK PERSONEL ALIMI;

Şok mağazalarına personel alımları yapılacak. İş başvuru formu üzerinden ilanlara başvuru yapmak isteyen adaylar ise sokmarketler.com.tr adresinde bulunan insan kaynakları şokta kariyer sayfasındaki başvuru adımlarını tamamlamaları yeterli olacak. ŞOK mağaza elemanı, yönetici, bölge yöneticisi idari personel kadrolarında alımlar yapıyor.

ŞOK 29 ŞUBAT AKTÜEL ÜRÜN KATALOGU