Türkiye'nin aktül ürün mağazalarından biri olan ŞOK'un b hafta sonu hangi ürünleri satışa sunacağı, 18 Ocak cumartesi tarihinde ve 19 Ocak pazar günü indirime girecek olan ürünlerin hangileri olduğu belli oldu. Diğer yandan 18 ocak ile 21 Ocak tarihleri arasında aşağıdaki ürün listesi geçerli olacak. Buna göre karne hediyeleri olarak bir çok ürün listesinde;

18 OCAK KARNE HEDİYELERİ;

18 - 21 Ocak 2020 Tarihleri arasında geçerli olan fiyat listesine göre kablosuz Mouse 39,95 Tl, XBox One S All Digital ürünü 2 yıl garantili olarak sünüyor. 3 oyun hediyeli ve 4K Ultra HD özelliğinde olan cihaz ücretsiz teslim edilecek. Fiyat ise 1399 Tl 6 taksit ödeme imkanı bulunuyor. Bluetooth Hoperalör USB, TF, Bluetooth ile bağlantı seçeneği bulunuyor. Asonic marka hoparlörün fiyatı ise 29,95 TL olarak satışa sunulacak.

OYUNCAK ÜRÜNLERİ İNDİRİMDE;

Çocuklar ve bebekler için satışta olan ürünlerden bir tanesi lisanslı oyun çadırı buna göre 45,00 Tl olarak, kaydırak ise 79,00 Tl olarak satışta olacak. Çocukların vaz geçilmez oyunlarından bir tanesi olan diğer ürünler şu şekilde; oyuncak mutfak seti14,95 Tl, elbiseli et bebek, 9,99 TL, rakamlı yer karosu 29,95 Tl, maketli araçlar 12,95 Tl, Alfa striker stinger 24,95 Tl, Lisanslı çocuk ev botu ise 19,95 Tl olarak satışta olacak.

ŞOK TIKLA GELSİN;

Cepte şok ile tıkla gelsin seçeneği de bulunuyor. Şok marketini internet üzerinden seçip gelip alacağınız tarihleri seçerek siparişleriniz önceden hazırlanır. Siz seçtiğiniz tarihte gider alır gelirsiniz. Beklemek istemeyen müşteriler için şok müşterilerine bu imkanı sunuyor.

ŞOK İŞLEM AÇILDI;

Diğer yandan Şok mağazalarında artık fatura ödeme, para gönderme gibi seçenekler de bulunacak. Şok işlem tüm mağazalarda açıldı. Ayrıca bu işlemlerden ne kadar ücret alınacağı da belli oldu. N Kolay üzerinden yapılan fatura ödeme gibi işlemlerde 7 Tl işlem ücreti alınıyor. Diğer detayları mağazalardan öğrenebilirsiniz.

18 OCAK ÜRÜN KATALOGU

İŞİN OLSA