Türkiye'nin özel bankalarından bir tanesi olan Şekerbank emeklilerin yanında olmaya devam ediyor. Bilindiği gibi Türkiye'nin 81 il genelinde şubeleri bulunan 35'ten fazla kamu ve özel banka Kurumu bulunuyor. Bu bankalar emekli vatandaşların emekli maaş ödemelerini Sosyal Güvenlik Kurumu ile yapılacak protokol doğrultusunda gerçekleştiriyor.

Bankalar emeklilere 3 yıllık anlaşma karşılığında promosyon ödemesi yapıyor. Diğer bir husus ise emekli olmak isteyen ve prim borcu bulunan vatandaşlar için Şekerbank tarafından açıklandı.
Şekerbank yaptığı resmi açıklamada prim borcu bulunan ve emekli olacak olan vatandaşların desteklenmesi amacıyla bir kampanya başlattıklarını ifade ederek esnafların yüzünü güldürmek için esnafa özel olarak hazırlanan paketi başvuruları başladığı açıklandı.

Prim Borcunu Taksitle Ödeyin!

Emekli adayları isterlerse Şekerbank aracılığıyla SGK prim borcunu taksit ile ödeme imkanı olacak. Esnafların ve işletmelerin desteklenmesi amacıyla Şekerbank tarafından başlatılan kampanya vatandaşlar tarafından ilgi görmeye başladı. Ayrıca 250 bin TL'ye kadar para desteği sunularak 60 ay faiz oranında 3 ay taksit erteleme seçeneğinde esnaflara özel olarak avantajlı kredi faizleri de kullanılabilecektir.

Şekerbank'tan Emekliye Verilen Ödeme ve Destekler Neler?

Prim taksit ödemeleri için gelen açıklama Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu tarafından yapıldı. Emekli maaşını Şekerbank'tan alacak vatandaşlar için avantaj da şu şekilde sıralandı.

-Emekliye özel ayrıcalıklı ürünler ve hizmetler sunulacak.
-Şekerbank'ın ATM'lerinden ve şubelerinden herhangi bir ücret kesintisi olmadan faydalanma imkanı olacak.
-Emekli maaşını tüm ATM'lerden masraf olmadan veya da şubelerden eft ve havale işlemleri aracıyla herhangi bir masraf ödemeden çekme imkanı olacak.
-Bankanın ATM şube internet bankacılığı mobil bankacılık üzerinden tüm EFT ve Şekerbank hesaplarına havale işlemleri için herhangi bir ücret alınmayacak.

İŞİN OLSA