AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, Emniyet mensuplarının 3600 ek göstergesine yönelik bilgilendirmeler gerçekleştirdi. Ayrıca MHP vekili Arzu Erdem' de müjdeyi kamuoyuna duyurdu. MHP vekili Arzu Erdem tarafından yapılan açıklamayı sosyal medya hesabından gerçekleştirdi. Yapılan açıklamada " Yaklaşık üç yıldır çalışmalarımızı sürdürdüğümüz 3600 ek gösterge ile ilgili olumlu sonuç alınmıştır. AK Parti Grup Başkanı Sn. Naci Bostancı Beyefendi 3600 ek göstergenin çıkacağı ve maaşlara Nisan-Mayıs ayında yansıyacağı müjdesini vermiştir. Teşekkür ederiz. " ifadelerine yer verdi.

TBMM' ye Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından 11 Ekim 2018 tarihi itibariyle sunulan kanun teklifinin tam netni de yayımlandı. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu' nda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifinin, sonuca ulaşacağı ve maaşlara yansıyacağı kesinlik kazandı. İlgili kanun teklifinde " Polislerimizin omuzlarındaki yükü biraz olsun azaltabilmek için emekliliklerinden yarı yarıya düşen ve düşük ek göstergeler nedeniyle oldukça azalan maaşlarına bir düzenleme yapılmalıdır. " ifadelerine yer verilmişti.

3600 EK GÖSTERGE NİHAYET SONUÇLANDI

Uzunca sürelerdir beklenen, ne zaman çıkacağı, ne zaman maaşlara yansıyacağı merak edilen 3600 ek gösterge nihayet belli oldu. Çok zor şartlar altında görev yapan, vatanı ve vatandaşı müdafaa, koruma görevlerindeki can damarlarımız polislerimizin 3600 ek göstergesiyle alakalı müjdeli haberleri kamuoyuna yansıdı. Naci Bostancı tarafından bilgisi verilen ve Arzu Erdem tarafından müjdelenen 3600 ek göstergenin Nisan-Mayıs aylarında maaşlara yansıyacağı ifade edildi. Tüm polis memurlarımıza hayırlı olmasını temenni ederiz.