Kasım ayının üçüncü haftasına girdik ve Merkez Bankasının 475 baz puanlık faiz artışının ilk haftası içerisinde yatırımcılar şimdiden dolar kaç TL, euro kaç TL, altın kaç TL aramalarını yaparken canlı olarak sonuçlar paylaşılmaya başlandı. Sizler için hem döviz rakamlarının Kasım ayının üçüncü haftasına nasıl bir giriş yaptığını hemde gram altın kaç TL oldu, çeyrek altın, yarım altın, cumhuriyet altın fiyatlarını haberimize ekledik.

Dolar Kaç TL Oldu?

Dolar şu anda satış 7,79 TL iken alış rakamı 7,78 TL'den işlem görülmektedir. Geçen haftaki kapatışa göre dolar yüzde 2,27'lik artış yaşamış görünüyor.

Euro Kaç TL Oldu?

Euro şu anda satış 9,24 TL'den işlem görürken alış ise 9,23 TL'den işlem görmektedir. Yine geçen haftaki kapatışa göre euro yüzde 2,28'lik değer kazanmış görünmektedir.

Altın Kaç TL Oldu?

Gram altın şu anda 468 TL'den satış olarak işlem görürken alış ise 467 TL civarlarında seyir etmektedir. Geçen haftaki rakamlara yüzde yüzde 2,30'luk altının değer kazandığı görülmektedir. Öte yandan çeyrek altın 763 TL, yarım altın, 1.527 TL ve Cumhuriyet altını ise 3.054 TL'den işlem görmektedir. Gün içerisinde rakamların nasıl olacağı bilinmemektedir.

Not: Yukarıda yatırım tavsiyesinde bulunulmamıştır sadece dolar, altın, euro canlı fiyatları verilmiştir. Yatırım tavsiyesi ya da değerlendirme kesinlikle yapılamaz, verilemez.