Bugün itibari ile karayollarında çalışan işçilere promosyon müjdesi verilmiş olup bu müjdede Bayındır Memur- Sen ile Karayolları Genel Müdürlüğü yetkililerinin katıldığı toplantı ile promosyon anlaşması imzalanmıştır. Özellikle işçileri sevindiren bu haberde 3 yıllık protokol ile peşin ödemeli teklif veren Vakıflar Bankası kazandı. İşçilere promosyon da yine bu banka tarafından verilecek. İlgili sözleşmeye ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer alıyor.

Karayolu İşçilerine 3 Bin TL Promosyon

Bayındır Memur- Sen ile Karayolları Genel Müdürlüğü yetkililerinin katıldığı toplantı ile promosyon anlaşması imzalanmış olup imzalanan bu anlaşma, 3 yıllık imzalanan protokol için, peşin ödemeli teklif veren Vakıflar Bankası kazandı. 3,000,00 TL olarak belirlenmiş olup Banka seçimi için yapılan ihaleye ise; İş Bankası teklif vermedi.

Vakıfbank Ne Kadar Promosyon Veriyor?

Karayolu çalışanlarına yapılacak olan promosyon ödemesi sonrasında merak edilen konularda biri de Vakıflar Katılım Bankası tarafından emeklilere ne kadar promosyon ödemesi yapılacağı oldu. Bu noktada Vakıfbank tarafından emeklilere 1.000 TL altında emekli aylığı emekli maaş müşterileri, Vakıfbank'tan 300,00 TL, 1.000 TL ile 2.000 TL (1.000 TL dahil) emekli aylığı alan Vakıfbank maaş müşterileri375,00 TL, 2.000 TL ve üzeri emekli maaşına sahip Vakıfbank maaş müşterileri, Vakıfbank'tan 450,00 TL emekli maaş promosyonu alacak.

Promosyon Ödemeleri Ne Zaman Yapılacak?

İlgili promosyon ödemelerinde, uygulamanın başlandığı Nisan 2017 dikkate alındığında 2020 yılı için de ödemelerin mart ayı içerisinde yapılması bekleniyor. Zira sözleşmeye göre de ödemelerin Nisan 2020’de süresi bitiyor. Süresi dolduğu anda emekli gelip taahhütnamesini verecek, bunu da internette mobil uygulamadan yapabilecek. Bu süreçten sonra promosyon maaşa göre peşin yatırılacak olup birçok emekli yapılacak olan ödemeyi bekliyor.