İçişleri Bakanlığı bünyesinde bulunmakta olan Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığı Türkiye'nin dört bir yanında operasyonlarına devam ettiği gibi yine Özel Harekat Timleri sınır dışı operasyonlarını gerçekleştirmektedir.

Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde bulunmakta olan personellere bilindiği üzere görev ve doğu tazminat ödemeleri gerçekleştirilmektedir. Ancak gündeme gelen yeni bilgiye göre uzun süredir Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı personellerine görev tazminatlarının 3 - 4 aydır yatmadığı öğrenildi.

DOĞU TAZMİNATLARI ÖDENMİYOR!

Yine Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde görev yapmakta olan personellerin büyük bir bölümüne doğu tazminatı ödemelerinin de uzun süredir ödenmediği ve personellerinin batı maaşı aldığı öğrenildi. Peki doğu tazminatı ile görev tazminatı ödemeleri ne zaman yapılacak?

TOPLU ÖDEME BEKLENİYOR!

Buna göre geçmişe dönük olarak Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı personellerinin alamadığı tazminat ödemelerinin hesaplanması ve tüm ödemelerin toplu şekilde ilgili personellere yatırılması beklenmektedir. Şu an için görev tazminatı ve doğu tazminatı ödemelerinin uzun süredir ödemediği bilgisi edinilmiş olup ödemelerin toplu şekilde ne zaman yatırılacağı bilinmiyor.