İŞKUR destek programı ile günlük 85 Tl'ye kadar cep harçlığı veriliyor.

Türkiye İş Kurumu 2019 yılı milli istihdam projesi kapsamında özel firmaların personel alımları ile Kamu kurumlara yapılacak işçi memur alımlarını sürdürüyor. 2,5 milyon kişinin istihdamına önemli katkılar sağlayacak. İŞKUR 2019 yılında 205 bin 480 kişiyi işe yerleştirdi. 10 Mart tarihi itibari ile ise 46 bin 64 açık iş ilanı bulunuyor. Buna göre 10 yılda 7,5 milyon istihdam sağlandı.

İŞKUR KARİYER GÜNLERİ VE MESLEK EDİNDİRME KURSLARI;

Bir çok ilde düzenlenen kariyer istihdam günleri tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Torbalı, Van, Sakarya illerinde kariyer günleri düzenlendi. Buna göre girişimcilik programları, mesleki eğitim kursları, iş başı eğitim programları, kamu memur alımları kamu işçisi alımlarına başvuru almaya devam ediyor. Adaylara destek programları ile 85 Tl'ye kadar cep harçlığı destek projesi kapsamında adaylara veriliyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Adaylar İŞKUR üyeliği için e-şube üzerinden T.C. kimlik numarası ile üyelik oluşturmaları, öz geçmiş oluşturmaları yani İŞKUR'a kayıtlı olarak herhangi bir iş aramaları ve destek programlarından daha önce yararlanmamış olmaları, herhangi bir iş kolunda eğitim görerek meslek kazandırılmak istemeleri. En az 3 ay ile en fazla 6 ay eğitimlere katılmaları ve katılacakları eğitimler ile adaylara günlük olarak 85 Tl'ye kadar cep harçlığı verileceği belirtilmektedir. İş garantili eğitimler adaylar tarafından çokça tercih edilmekte. Bu sayede yeni bir iş kolunda meslek edinmelerine eğitimleri tamamlayarak iş bulmalarını sağlamaktadır. Yeni gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA