Halkbank yaşanılan zor günlerden dolayı emeklileri rahatlatacak bir haber verdi. 60 ay vade ile 100.000 TL ihtiyaç kredisi vereceği duyurusunu yaptı. Aylık %1,18'den ya da % 1,23' den başlayan başlayan faiz ile ödeme planı gerçekleştirildi. Halkbankasından emekli maaşını alan kişiler veya emekli olan vatandaşlar bu imkândan faydalanabilecek. Ancak Halkbank’tan emekli maaşı almayan kişiler için öncelikle maaşını Halkbank’tan alacağına dair taahhüt etmesi istenmektedir. Böylece mutlu emekli Halkbank ile tüm ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecek!

Halkbank Kredi Başvurusu Nasıl Yapılacak? Halkbank Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi için başvuru yapacak kişilerin öncelikle maaşını Halkbank’tan alması gerekiyor. Şartları uygulayan kişiler;

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Aralarına birer boşluk koyarak "EMEKLI, TC NO, GELİR BİLGİSİ, TALEP EDİLEN TUTAR" şeklinde 3452' ye kısa mesaj atması gerekmektedir. Aynı zamanda Mutlu Emekli İhtiyaç Kredi başvurusunu yapmak isteyen kişiler en yakın Halkbank'a giderek başvurusu oluşturabilir. Ayrıca kredi ödemelerinizi 5 farklı koldan gerçekleştirebilirsiniz.

  1. Artan taksitli,
  2. Azalan taksitli,
  3. Aylık eşit taksitli,
  4. 3 ayda 1 eşit taksitli,
  5. Serbest ödemeli,

BAŞVURU ŞARTLARI;

Halkbank emeklisi bu imkândan faydalanırken aynı zamanda hayat sigortası primi, müşteri cinsiyeti, müşteri yaşı ve kredi tutarına bağlı olarak 100.000 TL ayda 60 vade imkanından faydalanmak isteyen 50 yaşında olan müşterilerin yıllık sigorta primi de 99,51 TL olarak belirlemiştir. Siz de emekli maaşınızı Halkbank' a taşıyarak sizi mutlu edecek bu fırsattan faydalanabilirsiniz.