Türkiye’nin perakende satış mağazalarından bir tanesi olan Hakmar 13 Şubat 2020 perşembe günü hangi indirimli ürünleri satışa sunacak belli oldu. BİM, A ve Şok Mağazalarının yanı sır Akmar mağazalarına ait olan ürünlerde çok uygun fiyat seçeneğinde olacak.

13 ŞUBAT HAKMAR AKTÜEL ÜRÜNLERİ;

13 Şubat 2020 tarihinden itibaren geçerli olacak olan kaliteli ürün uygun fiyatlı Hakmar Expres katalogunda akıllık bileklik, led ampül, dekoratif ürünler, kase, tabak, cam bardaklar, oyuncalar gelecek. Fiyatları ve ürünlerin özellikleri ise şu şekilde olacak.

Akıllı saati uyku takip, adım sayar, titreşim, kalori ölçer, dijital saat, mesaj bildirimleri, Türkçe seçeneği, kablosuz bağlantı seçenekleri bulunuyor. Akıllı bilekliğin fiyatı ise 49,90 Tl olarak satılacak.

Kumandalı Led ampül ise RGb marka olacak Türkiye’de üretilen ampülün radyasyon yaymayan, cıva içermeyen, tüm ampül duylarına uyarlı uzak ömürlü ve A++ enerji sınıfında 9W beyaz ışık, özeliklerinde olacak. Fiyatı ise 32,95 Tl olacak.

Döküm kek kalıbının fiyatı ise 59,90 Tl olacak. Su şişesi 6,50 Tl Kahve yanı bardak 8,90 TL, Retro sepet set 9,90 Tl, Gondol kase 2,95 Tl, Dekoratif ahşap askılık 29,90 Tl, ahşap sunum tahtası ise 14,95 Tl olacak. Ahşap sunum kasa ise 14,95 Tl olacak.

Oyuncak ürünlerinde sürtmeli araç taşıyan tır 19,95 TL, oyuncak sürpriz yumurta ise 4,95 TL olacak. Lavoba süzgeçi ise 1,45 Tl olarak satışa sunulacak. Dekoratif halı, bukle banyo paspası, yastık alezi, bay kemer, kız atlet eşofman, anne lastik etek, çocuk kaide tayt, Puzzlebaby eğitici seti, oyuncak abbie seyahat seti oyuncak fast food seti

HAKMAR SAAT KAÇTA AÇILIYOR:

İstanbul genelindeki mağazaları ile indirimli bir alış veriş isteyen vatandaşlara hizmet sunan Hakmar sabah 09:00'da akşam 21:00 arasında açık olacak.