19 Kasımda bilindiği üzere Merkez Bankası yeni faiz kararını açıklayacak. Merkez Bankası gelişmelere göre faizi artırılabilir, faizi aynı seviyede tutabilir ya da faizi azaltabilir. Henüz faiz kararına yönelik hiçbir açıklama yokken dolar, euro ve altın düşüşe geçti. Peki dolar kaç TL oldu, euro kaç TL oldu, altın kaç TL oldu? İşin Olsa ekibi olarak sizlere canlı olarak kaç TL olduklarını açıklıyoruz.

Dolar Kaç TL Oldu?

Dolar şu anda alış 7,66 TL'den satış ise 7,67 TL'den işlem görülmektedir. Geçtiğimiz günkü kapatışına göre dolar yüzde 0,60 değer kaybetti.

Euro Kaç TL Oldu?

Euro canlı olarak alış 9,08 TL'den işlem görürken satış ise 9,09 TL'den işlem görüyor. Dünkü kapatışa göre Euro ise yüzde 0,73'lük değer kaybına uğradı.

Altın Kaç TL Oldu?

Gram altın canlı olarak alış 458 TL satış ise 459 TL'den işlem görmekte olup dünkü kapatış rakamına göre gram altın yüzde 0,90'lık değer kaybına uğradı.

Faiz Açıklaması Gelecek!

Merkez Bankası piyasa değerlendirmelerinin ardından faiz kararını açıklayacak. Cumhurbaşkanı bilindiği üzere faizi artırarak yatırımcıları zarar ettirmek istemediklerini belirtmişti. Bilindiği üzere yine önceki merkez bankası başkanının da faiz kararları halk cephesinden genel olarak beğenilmemekteydi. Bugün faizler artırılır mı bilinmemekte olup yatırımcılar dikkatle takip ediyor.

NOT: Yatırım tavsiyesi kesinlikle yapılmamıştır. Altın, euro, doların canlı fiyatları yazılmıştır, değerlendirme yapılmamıştır.