Ülkemizde bulunan milyonlarca emekliye bankalar promosyon ödemeleri yapmaya başladı. Promosyon ödemeleri Mart 2020 tarihi itibaren başlamış olup bankalar ile emekliler arasında yapılan anlaşma neticesinde emeklilere maaşlarına oran ile promosyon ücreti ödenmektedir. Buna göre her banka farklı tutarlarda promosyon ödemesi gerçekleştirmekteyken bugün Akbank tarafından önemli bir duyuru yapıldı ve toplam bin TL'lik promosyon ödemesinin verileceği belirtildi. Üstelik emekliler şubeye bile gitmeden tüm işlemlerini internet üzerinden yapabilecek.

Maaşlara Göre Verilecek Promosyon

Akbank tarafından yapılan açıklama neticesinde hangi miktarda maaş almakta olan emekliye ne kadar promosyon ödemesi yapılacağı belirtildi. Buna göre maaşı 0 TL ile 1499 TL olanlara ek promosyon ödemesi ile 700 TL, 1500 TL ile 2499 TL arasında maaş alanlara ek promosyon ödemesi ile 850 TL ve 2500 TL ile üzerinde maaş alanlara ise ek promosyon ödemeleri ile 1000 TL promosyon ödemesi yapılacak. Yani Akbank 700 TL'den başlayan ve 1000 TL'ye çıkan promosyon ödemesi yapmaktadır. Peki emekliler bu tutardan nasıl faydalanabilir, nasıl promosyon ödemesi alabilir.

Promosyon Nasıl Alınır?

Eğer Akbank'ın vermiş olduğu rakamlar sizin için yeterliyse hemen https://www.akbank.com/basvuru/Maas-Tasima/ linkini tarayıcınızın url bölümüne yapıştırın ve karşınıza çıkan formu doldurun. Bu formu doldurduktan sonra akbank müşteri temsilcileri sizinle iletişime geçecek ve gerekli onay işlemlerinizi gerçekleştirecektir. Üstelik Akbank emeklilere maaşları yatmasa da 2 gün öncesinden maaşlarını çekme imkanı sunuyor. Yani maaşlar 15'inde yatıyorsa Akbank aracılığı ile maaşlarınızı 13'ünde çekebileceksiniz.