Emeklilere yönelik bankaların promosyon mücadelesi devam ediyor. 3 yıllık dönem için emekli vatandaşların maaşlarına göre 300, 375 ve 450 TL promosyon verilirken, bazı bankalar ek fırsatlar sunarak 825 liraya varan promosyon vermektedir. Bankaların emekli vatandaşlara sunduğu promosyon fırsatları şu şekilde:

GARANTİ
Garanti Bankası, emekli vatandaşlara 450 liraya varan ödemeler yapmaktadır. Bununla birlikte kredilerde indirimli faiz oranı fırsatı sağlarken aynı zamanda paramatiklerde özel menü ile emekliler maaşlarını kuruşu kuruşuna çekebilmektedir.

İŞBANKASI
İş Bankası, emeklilerden kredi kartından ücret almamakla birlikte ücretsiz EFT ve havale imkanı sağlamakta. Bununla birlikte emekli vatandaşlara 450 liraya varan ödeme yapmaktadır.

YAPIKREDİ
Yapı kredi Bankası, emeklilere 450 liraya varan promosyona ek olarak 100 lira nakit puan vermektedir.

TEB
Türkiye Ekonomi Bankası, birçok banka gibi emeklilere 450 liraya varan ödeme yapmakla birlikte kredi kartı ücreti, hesap işletim ücreti ve çağrı merkezi ile internet işlem ücreti almamaktadır.

ŞEKERBANK
Şekerbank, 450 liraya varan ödemelerin yanı sırla 2 otomatik ödeme talimatına 150 lira daha veriyor. Ücretsiz EFT, havale fırsatlarına ek olarak maaşları eve teslim imkanı da vermektedir.

QNB FİNANSBANK
Qnb Finansbank, emekli tanıdıklarını getirenlere 125 lira ödeme yapıyor. Bununla birlikte emekli maaşını taşıyıp 2 otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine 700 liraya varan promosyon vermektedir.

İNGBANK
İngbank, birçok bankada olduğu gibi emeklilere 450 liraya varan ödeme yapıyor. Bununla birlikte 3 otomatik fatura talimatına 150 lira ek nakit promosyon veriyor.