Ramazan bayramında emeklilere ödenen Bin Tl ikramiye ödeme tarihleri Kurban bayramında ne zaman yapılacak? Merak edilen bu sorunun cevabı belli oldu! Kurban bayram ikramiyesi tarihleri belli oldu. Yılda iki kez Ramazan ve Kurban Bayramları olmak üzere emeklilere verilen,  bir kereye mahsus 1000 TL olan ikramiyelerin ödeme tarihleri belli olmaya başladı. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan ödeme planları kapsamında 27 Temmuz ile 30 Temmuz tarihleri arasında Kurban Bayramı ikramiyesi ödemesi yapılacak.

KİMLER BU İKRAMİYEDEN ALABİLİRLER?

Dünya genelinde pandemi olarak ilan eden koronavirüs nedeniyle Ramazan Bayramı'nda ki ödemeler erken çekilerek 7 ile 11 Nisan 2020 tarihleri arasında yapıldı Bu ikramiye ödemeleri emekliler dışında şehit yakınları ile Gaziler Ölüm aylığı alanlar Geçici köy korucuları Şeref aylığı alanlar vazife ve harp malülü aylığı alanlar şampiyon sporcular ore Kıbrıs İstiklal gazileri terörden zarar gören ve aylık bağlanan siviller Bayram ikramiyesinden faydalanabilecekler.

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

30 temmuz 2020 tarihinde bayram arefesi, 31 Temmuz 2020 1. gün, 1 Ağustos 2. gün, 2 Ağustos 3. gün, 3 Ağustos 4. gün olarak açıklandı.