Merkez Bankası tarafından öğlen saatlerinde kamuoyuna yıl sonu dolar beklentisi rakamı paylaşıldı. Geçtiğimiz ayda paylaşılan verilere güncelleme yapılmış oldu. Buna göre Merkez Bankası hamlesi sonrası dolar, euro ve altın fiyatları dip oldu. Peki dolar kaç tl oldu, altın kaç tl işlem görüyor, euro son durum nedir? Tüm fiyatları canlı olarak haberimizde bulabilirsiniz. Merkez Bankası yıl sonu dolar beklentisini 8 TL 9 kuruştan 7 TL 79 kuruşa indirdi. Bu indirimden sonra dolar, euro ve altın hızlı bir düşüşe başladı. İşte son durumlar haberimizde.

Dolar Kaç TL Oldu?

Dolar alış 7,02 TL iken satış 7,03 TL olarak işlem görmektedir. Son kapanışa göre her hangi bir oynama olmayan dolarda Merkez Bankası açıklama sonrasında azalma oldu. Gün sonunda nasıl bir yol izler, ön görülemez, bilinemez.

Euro Kaç TL Oldu?

Euro alış 8,51 TL iken satış 8,52 TL'den işlem görüyor. Son kapanışa göre yüzde 0,28 oranında düşüş yaşayan Euro, Merkez Bankasının hamlesi ile bir miktar daha düşüş yaşadı. Gün sonunda nasıl bir grafik izler bilinmemektedir.

Altın Kaç TL Oldu?

Merkez Bankası hamlesi sonrası gram altın alış 410 TL iken satış 410,5 TL olarak işlem görüyor. Çeyrek altın alış 671 TL iken satış 691 TL'dir. Yarım altın alış 1.341 TL iken satış 1.374 TL'den işlem görüyor. Tam Cumhuriyet altın ise alış 2.671 TL iken satış 2.719 TL'den işlem görüyor. Cumhuriyet altını son kapanışın ardından yüzde 0,59 oranında düşüş yaşadı.

Not: Güncel fiyatlar paylaşılmış olup yatırım tavsiyesi verilmemiştir, bu sitede haberlerde ya da yorumlarda yatırım tavsiyesi verilmez, yasaktır.