Aktüel ürünler listesi her hafta merakla ve büyük ilgiyle beklenen BİM, A101 ve ŞOK marketler zincirlerinin haftalık aktüel ürünler katalogları yayımlandı. 3 marketin 23-26-29 şubat 2019 ve 1 mart 2019 tarihleri arasında geçerli olacak indirimleri belli oldu. BİM, A101 ve ŞOK marketler aktüel ürünler kataloglarına haberimizden göz atabilir, kataloglardaki indirimli ürünlere bakabilirsiniz. Aşağıdaki resimlerin üzerinde bulunan butondan daha fazla ürüne ulaşabilirsiniz. Tüm kataloglara göz atmanızı önermekteyiz.

HER HAFTA SINIRLI SAYIDA ÜRÜN A101, ŞOK, BİM 23 ŞUBAT 26 ŞUBAT 1 MART 2019 KATALOGLARI YAYIMLANDI

Bu marketlerde her hafta sınırlı sayıda ürün stoklara eklenmektedir. Bu nedenle belirtilen tarihler arasında kataloglarda yer alan ürünleri almak için şubeleri ziyaret etmenizi öneririz. Yoğunluğun fazla olduğu şubelerde aktüel ürün kataloglarında yer alan ürünler tükenmiş olabilir, mutlaka size yakın diğer şubelere de bakmalı, bu fırsatları kaçırmamalısınız. A101, BİM ve ŞOK marketlerde bu hafta indirimli ürünler yağmuru var.

A101, ŞOK, BİM İNDİRİM YAĞMURU BAŞLIYOR (TEKNOLOJİ, BEYAZ EŞYA, GIDA ÜRÜNLERİ, EV TEKSTİLİ VE GEREÇLERİ)

A101, BİM ve ŞOK marketler zincirlerinin bu haftaki aktüel ürün kataloglarında teknoloji, beyaz eşya ürünleri, gıdalar, sebze ve meyveler, mutfak araç gereçleri, ev tekstilleri, bazı yardımcı araç ve gereçlerin yanı sıra temizlik malzemeleri ve çocuk oyuncakları gibi hemen hemen her kategoride çok sayıda indirim ve kampanya yer alıyor. Bu kampanyalara ek olarak 2' li ve 3' lü alımlarda da size özel fiyatlar marketlerde kasalarda sizinle oluyor. Alınan kampanyalı ürünlerin 2 veya daha fazla adetta alınması durumunda, ürünlerin fiyatında çok daha cazip indirimler sizleri bekliyor olacak.

A101 AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU İÇİN TIKLAYINIZ 23 ŞUBAT - 26 ŞUBAT 2019

BİM AKTÜEL ÜRÜNLER İÇİN TIKLAYINIZ 23-26-29 ŞUBAT VE 1 MART TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİ

ŞOK AKTÜEL ÜRÜNLER İÇİN TIKLAYINIZ 1 MART TARİHİNE KADAR GEÇERLİDİR (23-26-29 ŞUBAT / 1 MART 2019)