Ülkemizde bilindiği üzere bazı ailelere ya da bazı yerleşim yerlerinde yaşayan vatandaşlara faizsiz kredi imkanı verilmektedir. Buna göre Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM'de bugün açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli binlerce kişiye faizsiz kredi verildiğini ve yine verileceğini, verilmeye de devam edileceğini belirtti. Peki kimlere faizsiz kredi verilecek? Bakan neler söyledi?

Bakandan Faizsiz Kredi Müjdesi

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli TBMM'de "Orman köylülerine faizsiz kredi ve hibe desteği sağlıyoruz. 8/8/2020 tarihli Resmî Gazete'de yayımlanan yönetmelik değişikliğiyle tüm ORKÖY kredilerini de faizsiz hâle getirdik. Son on sekiz yılda 235 bin aileye 3 milyar 220 milyon lira; 204 kooperatife 117 milyon lira olmak üzere toplam 3 milyar 337 milyon lira ORKÖY kredi desteği sağladık. Verilen desteklerle 244 bin adam/ay istihdam sağlanmıştır. 2020 yılında 2.400 aileye 250 milyon lira ORKÖY kredi ve hibe desteği sağlayacağız." açıklamasında bulundu.

Nasıl Başvuru Yapılıyor? 

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yapılan müjdeli haber ile Orman Köylülerine ORKÖY kredi ve hibe desteklerinin sağlanacağı 2 bin 400 aileye faizsiz ödemenin verileceği söylendi. Buna göre başvurular e-devlet kanalı aracılığı ile yapılacaktır.

Faizsiz kredi ya da diğer bankaların kredileri hakkında detaylı bilgiler mobil uygulamamızda sunuldu. Uygulamamızı hemen aşağıdan indiriniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan