Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bilindiği üzere yaptığı duyurusunda çok uygun fiyata vatandaşlara 100 bin konut satılacağı söylenmişti. TOKİ uzun süredir uygun fiyata konut satışlarına devam ederken yeni broşürü kamuoyuna duyuruldu. Buna göre aylık 500 TL kira öder gibi ev sahibi olabileceksiniz. Üstelik ev almak için listede 31 şehir, dükkan almak isteyenler için ise 21 şehir bulunmaktadır. Peki bu şehirler hangileridir?

Hangi Şehirlerde Fırsat Var

Toki https://www.toki.gov.tr/satis/tr/projeler linki aracılığı ile bilgiledirme yapmakta olup Adana, Aksaray, Ankara, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bingöl, Bolu, Bursa, Çankırı, Çorum, Düzce, Hatay, Isparta, İzmir, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Kütahya, Manisa, Nevşehir, Niğde, Sakarya, Samsun, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon ve Uşak şehirleri için çok uygun fiyata konut satışları yapılmaktadır. Aylık 500 TL gibi kira öder gibi ev sahibi olabilirsiniz.

Ev almak isteyenlerin şu konuda dikkat etmesi gerekmektedir ki bu linkte sadece kira öder gibi ev sahibi olun kampanyasında ki satışa çıkarılan taşınmazlar bulunmuyor. Aynı zamanda ihale usulü satılan evler ve dükkanlarda bulunmaktadır. Harita üzerinden seçim yaparak istediğiniz yerdeki evleri görebilirsiniz.

Başvuru ve İnceleme Linki: https://www.toki.gov.tr/satis/tr/projeler