Ankara Büyükşehir Belediye’si tarafından yapılan açıklamada toplu taşımalarda ücretsiz kablosuz internet hizmeti verilecek. Ankara’da EGO otobüslerinde ücretsiz kablosuz internet(wi-fi) hizmeti sunulacak. Bu sayede vatandaşlar şehir içinde seyahat ederken aynı zamanda internette sörf yapabilecek. Teknolojinin imkanlarından yararlanarak Ankara halkını memnun etmeyi amaçlayan Büyükşehir belediyesi 46 lokasyonda ve 100’e yakın noktada başlatılan ücretsiz wi-fi uygulamasının EGO otobüslerinde de uygulanacağını belirtti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Tuna, gençlerden gelen toplu taşıma araçlarında da ücretsiz wi-fi konusunda gelen yoğun talep üzerine teknik çalışmaların başladığını açıkladı. Bununla birlikte Tuna, ‘’Ortak akılla kenti yönetme ilkemiz doğrultusunda gerek gençlerimizi gerekse tüm vatandaşlarımızı dinliyoruz. Başkentlilerin memnuniyeti ve tabii ki mutluluğu bizim için hem çok önemli hem de çok değerli. Bu nedenle şehrimizde teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak, hayatı kolaylaştırmayı amaçlıyoruz ‘’ açıklamasını yaptı. 

EGO ÜCRETSİZ WİFİ ŞİFRESİ NE OLACAK?

Bu şifrelerin her otobüse özel olması beklenmektedir. Otobüs içerisindeki duyuru panolarında wifi hizmetine yönelik bilgilendirme mesajları, kullanım talimatları ve şifre ikazlarına yer verileceği düşünülmektedir...

ANKARALILARA YENİ MÜJDE

Geçtiğimiz günlerde Ankapark’ın açılışını Mehmet Tuna yaptığı açıklamada duyurmuştu. Avrupa’nın en büyük tematik parkı olan Ankapark, bünyesinde bulunan onlarca oyuncak, yürüyüş parkı ve oyun alanlarıyla Ankara halkının büyük ilgisini çekmeyi başarmıştı. Bununla birlikte açılışa özel olarak Ankapark 31 mart’a kadar ücretsiz olarak hizmet verecek. İstanbul yolu üzerinde bulunan Ankapark, konum olarak her vatandaşın rahatlıkla ziyaret edebileceği bölgede bulunmakta.

GÜNDEM VE EKONOMİ HABERLERİNİ İŞİN OLSA UYGULAMALARIYLA TAKİP EDİN

Türkiye gündeminden, ekonomiden ve önemli başlıklardan uzak kalmamak için İŞİN OLSA mobil uygulamalarımızı indirin, anında haberiniz olsun...

iOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA