Global piyasa da çok üst düzey değer kazanan altın dün itibari ile ciddi anlamda düşüş yaşadı. Özellikle Amerika Birleşik Devletlerinde meydana gelen olaylardan sonra ONS hızlı bir düşüşe girdi ve yüzde 3'den fazla değer kaybetti. Buna göre gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları dibe çöktü. Peki canlı olarak altın fiyatları ne kadar oldu?

Gram Altın Kaç TL?

Gram altın canlı alış 438 TL'den işlem görürken satış 438.50 TL'den işlem görmektedir. Bir önceki kapatışa göre altın yüzde 3 değer kaybetti.

Çeyrek Altın Ne Kadar?

Çeyrek altın alış 712 TL ve satış 722 TL'den işlem görmektedir. Bir önceki kapatışa göre çeyrek altın yüzde 2,80 değer kaybetti.

Yarım Altın Ne Kadar Oldu?

Yarım altın alış 1.423 TL ve satış 1.444 TL'den işlem görmektedir. Bir önceki kapatışa göre yüzde 2,70 değer kaybetti.

Tam (Cumhuriyet) Altın Kaç TL?

Tam yani Cumhuriyet altını ise alış 2843 TL'den ve satış ise 2878 TL'den işlem görmektedir. Bir önceki kapatışa göre tam altın yüzde 2,73 değer kaybetti.

Özellikle piyasaların hareketlenmesinde Amerika Birleşik Devletlerindeki iç olayların etkisinin olabileceği belirtiliyor. Bu olaylardan sonra altın ciddi bir düşüş yaşamaya başladı ve ONS değer kaybetti.

Not: Yukarıda altın canlı fiyatı verilmiş olup yatırım tavsiyesi verilmemiştir. Bu sitede haberlerde ya da yorumlarda yatırım tavsiyesi verilmez, yasaktır.