Şekerbank ve Akbank 3 ay geri ödemesiz kredi veriyor. Ekonomik kalkınma İstikrar programı kapsamında kamu bankaları VakıfBank, Halkbank Ziraat Bank 6 ay geri ödemesiz 10.000 TL'ye kadar kredi vereceğini duyurmuştu. Kamu bankaları başvuru yapan vatandaşları kredi başvuru sonuçlarını açıklamaya başladı. Düşük ve orta gelir düzeyine sahip vatandaşlara ödenen bu ödemenin 3000 TL, 5000 TL, 7500 TL ve 10.000 TL şeklinde 4 farklı paket sunuldu. Özel bankalar da buna benzer bir kredi destek paketi açıklamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Akbank 3 ay geri ödemesiz bayram kredisi açıklamıştı. Şekerbank 25 bin TL kredi 3 ay geri ödemesiz ve 60 Ay'a kadar vade seçeneğini vurguladığı bir Kredi açıkladı.

Bayram kredisi çekmek isteyen vatandaşlar için Şekerbank düşük faiz oranındaki 3 ay geri ödemesiz kredisinin bazı detaylarını aktarmak istiyoruz. 25 bin TL'ye kadar kredinin faiz oranları 0,79 olacak. Dilerlerse şimdi bayram öncesi çekilen kredilerin ödemeleri Ağustos ayında 3 ay sonraya ertelenebilecek. Şekerbank bayram kredisi vadesinde faiz oranları da farklılık gösterecek. 1 yıllık vadede 0,79, bir yıldan 2 ile kadar vadede 0,89 ve 36 aya kadar olan kısımda ise 0,99 aylık faiz, 37 aylıktan 60 aylık arasındaki faiz oranı ise 1,09 olacak.

ŞEKERBANK ÖDEME PLANI;

Şekerbank Bayram kredisinin ödeme planları şu şekilde olacak. Örnek olarak 25 bin TL çekmek isteyen vatandaş aylık taksiti 2 bin 213 TL. 24 aylık vadede ise aylık taksiti Bin 186 TL, 36 ay vadede ise aylık taksiti 857 TL olacak.

BAYRAM KREDİSİ BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Şekerbank Bayram kredisi başvurular şubelerden yapılacağı gibi dilerlerse internet bankacılığı üzerinden açıklanan bireysel krediler ihtiyaç kredileri bayram kredisi bölümünden, diğer Detaylara ulaşarak başvurularını mobil bankacılık internet bankacılığı üzerinden tamamlayabilirler.

AKBANK DÜŞÜK FAİZLİ BAYRAM KREDİSİ;

Akbank'ın mobil bankacılığından ya da çağrı merkezi olan 444 25 25 numaralı hattan dilerlerse Akbank şubelerinden düşük faiz oranlarında kredilere başvurular alınmaya başladı. Akbank Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz yaptığı açıklamada, Akbank olarak bayramın buruk geçmemesi için Akbank müşterilerine ihtiyaç ihtiyaçlarını karşılamaları ne yönelik olarak kredi seçenekleri sunduklarını açıkladı. Akbank Bayram kredisinde de 3 ay geri ödemesiz 36 ay vadeli seçenek bulunuyor.