Ülkemizde özel sermayeli ya da kamuya ait çok sayıda banka hizmetlerini sürdürmektedir. Bu bankalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile 2017 yılından itibaren emeklilere promosyon ödemesi yapmaya başladı. Buna göre 2017 yılında verilen promosyon ödemelerinin tarihi doldu ve Mart 2020'ye girilmesi ile birlikte yeni promosyon ödemeleri yapılmaya başlandı. Hangi bankanın ne kadar promosyon ödemesi yaptığını öğrenmek isteyen müşterilere 7 bankanın promosyon ödemesini sizler için açıklıyoruz. Bankalara göre promosyon ödemelerinin detayları nedir?

ŞEKERBANK

Şekerbank maaşını kendi bankasından alan emeklilere 375 TL'den başlayan ve 450 TL'ye kadar yükselen promosyon ödemesi yapacak olup yanında 10 emekli getiren 2 bin 100 TL'ye kadar kazanç elde edebilecek.

QNB FİNANSBANK

QNB Finansbank maaşını taşıyarak bundan sonra kendi bankasından maaşını almak isteyen emeklilere 1200 TL ödeme yapacağını resmi olarak duyurdu.

ING BANK

ING Bank maaşını kendi bankasıan taşıyan emeklilere 450 TL'ye varan emekli promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Fakat yanında emekli getirenlere promosyon ile birlikte 2250 TL'ye kadar ödemenin yapılacağıı açıladı.

ZİRAAT BANKASI

Kamu bankalarından en çok tercih edileni olarak bilinen Ziraat Bankası emeklinin maaşına göre 500 TL, 625 TL ve 750 TL tutarlarından birisini vereceğini açıkladı.

TEB

Türkiye Ekonomi Bankası maaşını kendisinden alan emeklilere 850 TL'den başlayan ve 925 TL'ye kadar yükselen tutarda promosyon ödemesi yapacağını açıkladı.

GARANTİ BBVA

Garanti BBVA Bankası maaşını kendisinden alanlara 1200 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacağını açıkladı.

YAPIKREDİ

Yapı Kredi Bankası ise maaşını kendi bünyesinden alan emeklilere 1000 TL'ye kadar değişen tutarlarda ödeme yapacağını açıklaedı.