Türkiye'nin ilk perakende satış mağazası olan BİM, Türkiye genelinde 81 il ve yurt dışında Mısır gibi ülkelerde çok sayıda mağazası ile hizmet veriyor. Ülke genelindeki mağaza sayısı her geçen gün arttıran BİM 2 Ekim 2020 aktüel ürün kataloğu lisesi belli oldu. Uygun fiyatlı ve her bütçeye özel olarak satışa sunulan elektronik ev gereçleri, züccaciye, oyunculara özel ürünlerin yanı sıra ev hanımlarının dikkatini çekecek özel ürünler satışa çıkartıyor. Bu hafta cuma bim aktüel ürün listesinde neler var?

BİM AKTÜEL ÜRÜNLERİ;

8 çekmeceli çift kapaklı dolap, Bluetooth speaker Sound marka, Polosmart taşınabilir şarj aleti, 300000 Mah gücünde. ışıklı şarj kablosu çeşitleri, Polosmart akıllı koruma 3 usb girişli priz, modern avize pera, Bahar marka, Mimılos marka katlanabilir masa, mermer desenli banyo seri, metal dikiş kutu seti, 3lü kutulu nakışlı peçete, oyuncak motor 120 parça oyuncak blok, eğitici masal kitapları, 3 boyutlu karton ev ürünleri, temizlik ürünleri arasında yer alan tablet mop temizlik seti, saplı faraşlı fırça bulunuyor.

2 EKİM CUMA BİM İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİ;

2. sayfa ürünleri arasında; mutfak gereçleri Kumtel marka aspiratör, ikili düdüklü tencere, mini fırın 1420w enerjide, akel katmer ve gözleme sacı, doğrama bıçağı, Boroslikat cam çaydanlık, Sürbısa doğrama bıçağı, bardak başucu sürahisi, pasta servisi, 3 katlı bambu sunum tabağı, yağlı sirkelik, borçam dikdörtgen tepsi, şık cam kase, kumaşlı metal ekmek sepeti, güpürlü dertsiz masa örtüsü, bardaklı başucu sürahisi, dik kenarlı cam tabak ürünleri bulunuyor.

2 Ekim 2020 bim aktüel ürün kataloğunda mutfak ve yatak odasında her evin ihtiyacı olan nevresim takımından pas pas takımlarına pek çok üründe bulunuyor. Buna göre lüks banyo paspası, banyo takımı, lateks taban tek kişilik nevresim takımı, çift kişilik nevresim takımı, lastikli penye çarşaf, yün yorgan, battaniye ürünleri var.