Ülkemizi ve tüm dünya ülkelerini ilgilendirmekte olan dolar kuru ve euro kurlarında her geçen gün oynamalar devam ederken 19 Ekim 2020 tarihine özel dolar ve euro kaç TL oldu, alış ve satış fiyatları nedir? Güncel rakamları açıklıyoruz.

1 Dolar Kaç TL Oldu?

Alış Fiyatı:7,8897 TL
Satış Fiyatı: 7,8961 TL

Yukarıda güncel doların alış ve satış fiyatı belirtilmiş olup geçtiğimiz hafta neredeyse 8 TL sınırına kadar dayanan doların ateşi bu hafta bir miktar söndü. Haftaya kırmızı işaret ile başlayan ABD dolarının bu hafta başkanlık seçimlerindeki yarışta meydana gelen kıyasıya rekabet sebebi ile düşüş yaşamaya devam edebileceği düşünülmektedir.

1 Euro Kaç TL Oldu?

Alış Fiyatı: 9,2662 TL
Satış Fiyatı: 9,2717 TL

Yukarıda güncel olarak Euro kurunun kaç TL olduğu belirtilmiş olup yine Euro'da dolar gibi geçtiğimiz hafta büyük bir çıkış yakalarken haftaya kırmızı azalan işaret ile başladı. Avrupa'da meydana gelen korona virüs artış tablolarının artmaya devam etmesi ve ekonomide meydana gelen bozulmalar sebebi ile bu hafta euro kurunun da TL karşısında yeni bir yükseliş yakalamayacağı ve sabit düzeyde ilerleyeceği ön görülmektedir.