Halkbank hafta başında yayımladığı personel alımı ilanı ile yüzlerce kişiye müjde vermişti. Başvuru şartlarını taşıyan herkes başvuru yaptı ve hala başvuru yapmamış olan veya başvurusunu yapmış ve sınavı bekleyen adaylar için İşin Olsa ekibi tarafından hazırlanan bu haberimizde sizlere Halkbank personel alımı ilanı hakkında detayları tekrar aktaracağız.

24 ŞEHİRDE ALIM YAPILACAK?

Halkbank Banko Hizmetleri Asistanı yani Gişe Elemanı pozisyonunda 24 farklı şehirde alım yapacağını ilan etmişti. Peki hangi şehirlerde alım yapılacak?

  1. Adıyaman
  2. Diyarbakır
  3. Hatay
  4. Muş
  5. Ağrı
  6. Elazığ
  7. Kahramanmaraş
  8. Siirt
  9. Artvin
  10. Erzincan
  11. Kars
  12. Sivas
  13. Batman
  14. Erzurum
  15. Kilis
  16. Şanlıurfa
  17. Bingöl
  18. Gaziantep
  19. Malatya
  20. Şırnak
  21. Bitlis
  22. Hakkari
  23. Mardin
  24. Tunceli

Olmak üzere 24 farklı şehir için istihdam edilmek üzere Banko Hizmetleri Asistanı (Gişe Elemanı) alımı yapılacak.

KİMLERİN BAŞVURULAR GEÇERLİ SAYILACAK?

Halkbank personel alımı ilanına henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Bankada çalışması yasaklanmamış olmak, 29 yaşından büyük olmamak, Üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun olmuş olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamaki Banka tarafından yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve yukarıdaki alım yapılacak il de ikamet ediyor olmak şartları aranacak.

Ayrıca başvuru yapmış olan adaylar bu şartları taşıdıkları halde başvuruları geçerli sayılacaktır. Aksi taktirde başvuruları kabul edilemez.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR?

Halkbank personel alımına adaylar ilanın yayımlanması ile birlikte başvurularına başlamışlardı. Ancak adaylar başvurularını en ge. 06 Eylül 2019 tarihine kadar saat 18:00 a kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular https://sinavbasvuru.halkbank.com.tr adresinden yapılacak; şahsen veya posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

“Sınav Başvuru Formu” aday tarafından eksiksiz olarak doldurulacak ve son 6 ay içerisinde çekilmiş en fazla 770 kB büyüklüğünde JPEG, JPG veya PNG formatında vesikalık fotoğraf, sınav başvuru formuna eklenecektir.

Sınav başvuru formuna Buraya Tıklayarak ulaşabilirsiniz.

GİŞE ELEMANI ALIM SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

Halkbank banko asistanı alımı ilanına başvuru yapmış olan adaylar sonrasında banka tarafından yapılacak sınava katılacaklardır. Sınav tarihi için net bir tarih verilmesede, Ekim ayı içinde planlanacak olup sınav başvuruları olumlu değerlendirilen adaylara tarih, saat, lokasyon ve diğer bilgilendirmeler ayrıca yapılacaktır. (Süreçle ilgili bilgilendirmeler cep telefonu ve/veya e-posta adresi üzerinden gönderileceği için güncel olarak takibiniz gerekmektedir.)

İlanın Tam Metni