Banka Personel alımları devam ediyor. Halkbank 2019 yılı personel alımlarını tamamladı ve 2020 yılı için personel alımı yapılacak. Geçtiğimiz gün yayımlanış olan ilana göre Halkbank sınav ile Banka Personeli alacak. İşin Olsa ekibi olarak sizlere haberimizde ilanların detaylarını aktarıyoruz.

İLANIN DETAYLARI:

Halkbank bünyesine istihdam edilmek üzere İstanbul ilinde Bilgi Teknolojileri Grup Başkanlığı biriminde Bilgi Teknolojileri Uzman yardımcısı pozisyonunda personel alımı yapacağını belirtti. Bu kapsamda adaylara BT Uzman yardımcısı sınavı yapılacak olup adayların sınava katılabilmeleri için önce belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Halkbank personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan bazı genel ve özel nitelikler aranacak.İşte Genel Nitelikler:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Tecil edilmiş olsalar dahi kasten işlenen suçlar ile ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis ya da affa uğramış olsalar bile zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçlardan ya da kaçakçılık, resmi ihale ve alım-satımlara fesat karıştırma, kara para aklama, devlet sırlarını açığa vurma suçlarından hükümlü bulunmamak,
  • Bankacılık Kanunu’na göre bankalarda çalışması yasaklanmamış olmak,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, muaf veya en az 31 Ağustos 2020 tarihine kadar tecilli olmak ya da bedelli askerlikten yararlanacak olmak,
  • Banka tarafından yapılacak araştırma sonucunda; tutum, davranış ve özgeçmişleri bakımından bankacılık mesleğine uygun bulunmak,

ÖZEL ŞARTLAR:

Eğitim Şartı: Mezuniyet kriterine ilişkin; aşağıdaki Tablo’da belirtilen öğrenim süresi en az 4 yıl olan lisans veya yüksek lisans bölümlerinden 01 Şubat 2020 itibariyle mezun olmak,

Sağlık Şartı: Sağlık durumu açısından görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bir hali bulunmamak; Türkiye'nin her yerinde görev yapmaya ve seyahat etmeye elverişli olduğunu, tam teşekküllü bir sağlık kurumundan alınacak raporla belgelemek.

Yaş Şartı: Halkbank BT Uzman Yardımcısı alımına başvuru yapacak adayların28 yaşını doldurmamış olmaları gereklidir. Yani 01 Ocak 1991 ve sonarı doğumlu olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Sınav başvuruları, 23 Ocak 2020 - 07 Şubat 2020 tarihleri arasında, http://sinav.yildiz.edu.tr adresinden yapılacak; şahsen veya posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

SINAV ÜCRETİ VAR!

Adaylardan, başvuru bedeli olarak 70.-TL tahsil edilecektir. Sınav hizmetlerinin yerine getirilebilmesi amacıyla tahsil edilecek bedel, Yıldız Teknik Üniversitesi Sınav Merkezinin Bankamız nezdindeki hesabına sınav başvurusundan önce yatırılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

BAŞVURU EKRANI

Editör: TE Bilisim