Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan Tarım Kredi Kooperatifleri geçtiğimiz hafta ilan etmiş olduğu bildiri ile toplam 500 kişilik memur alımı yapacağını duyurmuştu. Buna göre alınacak olan 500 kişilik personelin 204 kişisinin ziraat mühendisinden oluştuğu duyuruldu.

Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından kamuoyuna duyurulan ilan ile 500 kişilik personel alımı başvuruların 10 Mayıs 2017 tarihinde başlayacağı belirtilmişti. Tarım Kredi Kooperatifleri 204 lisans mezunu ziraat mühendisi memuru alımları 10 Mayıs 2017 tarihi itibari ile başladı ve adaylar 25 Mayıs 2017 tarihine kadar müracaatlarını gerçekleştirebilecek.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK

Tarım Kredi Kooperatifleri kamuya toplam lisans mezunu 204 ziraat mühendisi memuru alımı yapıyor. Peki nasıl başvuru yapılır. Buna göre;



Adayların yukarıda belirtilmiş olan adreslere şahsen başvuru yapması gerekmekte olup adayların gerekli iş talep formunu da doldurarak başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.
İş Talep Formu: http://www.tarimkredi.org.tr/files/ziraat_muhendisi_basvuru_formu.pdf

BAŞVURU SIRASINDA İSTENEN BELGELER
  1. Nüfus Cüzdanının tasdikli suretini,
  2. Yüksek Öğrenim Diplomasının veya Mezuniyet Belgesinin aslı veya onaylı örneğini,
  3. Kendisinin veya ailesinin (bekâr adaylar için anne/baba, evli adaylar için eşin ikametgâhı kabul edilmektedir) son 6 aydır, başvuru yapacakları Bölge Birliğine bağlı illerden birinde ikamet ettiğini gösterir Nüfus Müdürlüğünden alınacak adres bilgileri raporunu,
  4. Son altı ay içerisinde çektirilmiş 2 adet 4,5x6 ebadında fotoğrafını,
  5. Başvuruda bulunacak adaylar için 2016 yılı KPSS sonuç belgesi çıktısını (sonuç belgesi üzerinde Sonuç Belgesi Kontrol Kodunun bulunması zorunludur)
  6. Varsa iş deneyimini gösterir belgeyi,
  7. Transkript,
  1. Bitki Koruma Ürünleri Bayii veya Toptancı İzin Belgesi bulunan Ziraat Mühendisi adaylar için ilgili belgeyi,
  2. Adli sicil kayıt belgesini,
Adayların ziraat mühendisi kadrosuna başvuru yaparken yanlarında yine yukarıda belirtilmiş olan belgelerinde bulunması gerekmektedir. İlan ve detaylar için aşağıda ki linki takip ediniz.

İLAN VE DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim