Maliye Bakanlığı ve bünyesinde ki kurumlar açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Alımlar genel olarak Maliye Bakanlığı veya alım yapacak kurum tarafından hazırlanmakta olup duyuru Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yapılmaktadır.

Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın resmi twitter hesabından yaptığı duyuru ile Gelir İdaresi Başkanlığının 2 bin memur alımı başvuruları başladı ve adaylar halen gelir uzmanı yardımcısı pozisyonu için başvurularını sürdürmeye devam ediyor. Buna göre başvuru yapacak olan adayların 28 Nisan 2017 tarihine kadar başvuru yapması gerekmektedir.

ARANAN ŞARTLAR

Maliye Bakanlığı bünyesinde ki Gelir İdaresi Başkanlığı 2 bin memur alımına başvuru yapacak olan adayların İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun olması gerekmektedir. Adaylar sınav başvurusu yapmakta olup sınav başvuruları kabul edilen adaylar sınava tabii tutulacak ve sınav sonunda başarılı adaylar Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesinde gelir uzmanı yardımcısı olacaktır.

BAŞVURU DETAYLARI

Gelir İdaresi Başkanlığı 2 bin gelir uzmanı yardımcısı personeli alımına adayların 28 Nisan 2017 tarihine kadar müracaat etmesi gerekmektedir. Başvurular aşağıda ki link üzerinden internet ortamı aracılığı ile yapılmaktadır. Yine alım hakkında kamuoyuna ilan edilmiş olan resmi bildiriyi inceleyecek olan adaylar aşağıda ki linkler yardımı le gerekli detayları öğrenebilir.

http://sinav.gib.gov.tr
İLAN VE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ