Kamu kurumları açık pozisyonlarına ilişkin kamuoyuna memur ve personel alımı ilanları yayımlamaya devam ediyor. Buna göre geçtiğimiz günlerde Danıştay Başkanlığı aracılığı ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu zabıt katibi alımı yaptığı öğrenildi.

Danıştay Başkanlığınca hazırlanan ilana göre en az lise mezunu toplam 60 zabıt katibi alımı yapılacak. Peki Danıştay Başkanlığı 60 zabıt katibi alımı ilanına kimler müracaat edebilir, aranacak olan şartlar nedir, detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Danıştay Başkanlığı 
Alınacak Pozisyon: Zabıt Katibi
Alınacak Personel: 60
Başvuru Tarihler: 28 Haziran - 4 Temmuz 2017

ARANACAK ŞARTLAR

Danıştay Başkanlığının en az lise mezunu 60 zabıt katibi alımı ilanına ilişkin detaylar yukarıda belirtilmiştir. Peki kimler müracaat edebilir. Buna göre adayların aşağıda ki şartları taşıması gerekmektedir.

Fakülte veya Yüksekokulların bilgisayar bölümü, adalet yüksekokulu, meslek yüksekokullarının adalet bölümü, adalet önlisans programı, adalet meslek lisesinden mezun olmak
Yapılacak uygulama sınavında, sınav komisyonunca belirlenecek metinden bilgisayar ile imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun olarak 3 dakika da 90 kelime ve üzeri yazı yazabilmek
2016-KPSS lisans ve 2016-KPSS ortaöğretim/önlisans sonuçlarına göre lisans mezunları için KPSSP3, önlisans mezunları için KPSSP93, ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Danıştay Başkanlığı en az lise mezunu 60 zabıt katibi alımı başvuruları 28 Haziran 2017'de başladı ve 4 Temmuz'a kadar sürecek. Detaylar için aşağıda ki linki takip ediniz.

İLAN İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim