Aadlet Bakanlığı bünyesinde görevlerini sürdürmekte olan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğ CTE aralıklarla kendi bünyelerinde istihdam etmekte üzere memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olup geçtiğimiz günlerde kamuoyuna yeni bir ilan yayımlandı ve başvurular başladı. İlanın içeriğinde 451 şoför ve teknisyen alımı da mevcuttur.

Buna göre Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE için 7 bin 467 memur alımı ilanı yayımlandı. Bu alımların 451'i şoför ve teknisyen kadrosu için ayrıldı. CTE 451 şoför ve teknisyen alımı yapıyor. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak? Tüm detayları siz değerli okurlarımız için açıklıyoruz.

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE 451 şoför ve teknisyen personeli alımı yapıyor. Peki aranan şartlar nelerdir? Adayların Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, en az ortaöğretim mezunu olmak, Kamu Personeli Seçme Sınavından 70 ile üzerinde puan almış olmak, varsa gerekli sertifikalara sahip olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE 451 şoför ve teknisyen personeli alımı yapılmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre adayların 11 Haziran 2018 tarihinde kadar gerekli belgeleri ile adalet komisyonlarına müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Detaylı olarak arana şartlar ve özellikler hakkında bilgi edinmek isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi gerekmektedir.

ADALET BAKANLIĞI MEMUR ALIMI İLANI BURADA