Geçtiğimiz aylarda bilindiği üzere Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi tarafından kamuoyuna KPSS 2017/2 ilanı yayımlanmış ve kendi bünyelerinde büro görevlisi, gişe görevlisi, dağıtıcı kadroları için toplam bin 750 kişilik kadro ayrıldığı belirtilmişti.

İlana binlerce aday müracaat etti ve adaylar mülakatlara alındı. Mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağı büyük bir merak ile beklenirken sonunda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan katıldığı televizyon programında konu hakkında açıklama yaptı.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinin bin 750 memur alımına ilişkin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan katıldığı televizyon programından soruları yanıtladı. Buna göre PTT'in 10 bin kişinin mülakatlarını yaptığı ve bu mülakatlar sonucu adaylara puanlar verilerek pozisyona en iyi adayın yerleştirilmesi için çaba sarf ettiği belirtildi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı açıklamasında PTT bin 750 sözleşmeli personel alımı mülakat sonuçlarının birkaç gün içerisinde kamuoyuna duyurulacağı belirtildi. Bilindiği üzere PTT bundan önce 500 kişilik bir alım yapmış ardından bin 750 kişilik daha ilan yayımlanmış ve yılın ikinci yarısında da 2 bin 500 kişilik bir alım daha yapacağı belirtilmişti.

PTT Memur ve Dağıtıcı Görevlisi Maaşları Sorgulama