694 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamelerin içerisinde barındığı 25 Ağustos 2017 tarihli resmi gazete dün kamuoyuna duyuruldu. Önemli bilgilerin yer aldığı resmi gazete basında büyük yankı uyandırırken pek çok kamu kurumuna da kadrolar ihdas edildi.

 Emniyet Genel Müdürlüğü merkez yani Ankara ili için toplam 3 bin kişilik polis alımı yapacak. Peki hangi rütbeler için kaç kişilik alım yapılacak ve Emniyet Genel Müdürlüğü Ankara iline 3 bin kişilik polis alımı ne zaman yapılacak? Bu konu hakkında her hangi bir bilgi paylaşıldı mı?

TÜM DETAYLAR

İşin Olsa ekibi olarak yoğun istek üzerine merkez Ankara ili için ihdas edilen kadroları sizler ile paylaşıyoruz. Buna göre Emniyet Genel Müdürlüğü toplam 3 bin kişilik polis alımı yapacak.

Polis Memuru - 2 Bin Personel
Komiser Yardımcısı - Bin Personel

Yukarıda rütbelere göre alım yapılacak polis sayıları verilmiştir. Bilindiği üzere resmi gazetede ilan edilmiş olan ''merkez'' ifadesinin anlamı bir ülkenin başkenti demektir. Yani 25 Ağustos 2017 tarihli resmi gazeteye göre Ankara ili için toplam 3 bin kişilik polis kadrosu ihdas edildi.

Peki bu alımlar ne zaman yapılacak? Şu an için alımlar hakkında tarih olarak bir bilgi bulunmuyor. Ancak önümüzde ki süreçte Emniyet Genel Müdürlüğü ya da Polis Akademisi Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyuruların yapılması beklenmektedir. İşin Olsa aracılığı ile tüm duyuruları görebilirsiniz.

20 BİN POLİS ALIMI HABERİNİ BURADAN TAKİP EDİNİZ