Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile yapılan açıklama da seçimlerin 24 Haziran 2018 tarihine alındığı ve Türkiye'nin erken seçime gideceği belirtilmişti. Buna göre erken seçime girebilecek düzeyde olan tüm partiler Türkiye geneli çalışmalarına başladı.

Parti genel başkanlarının yapacağı konuşmalar 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan seçimlerdeki oy oranlarını ciddi şekilde etkileyecek olup şimdiden kamuoyuna 2018 erken seçim anketi sonuçları duyurulmaya devam ediyor. Peki partilerin oy oranları nedir?

24 HAZİRAN SEÇİM SONUÇLARI ANKETİ

İşin Olsa ekibi olarak bizlerde 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan erken seçim için anket çalışmaları yapıyoruz. Yine tüm anket sonuçlarını takip etmeye devam ediyoruz. Buna göre anket sonuçlarında Adalet ve Kalkınma Partisinin yüzde 42 - 45 Cumhuriyet Halk Partisinin yüzde 20 - 24, İYİ Partinin yüzde 15 - 20, Milliyetçi Hareket Partisinin yüzde 7 - 8 ve Halkların Demokrasi Partisinin ise yüzde 7 - 9 arasında oy aldığı görülmektedir.

Tabi bu sonuç anketi yeni yapılan anketler ile elde edilmiştir. Yani siyasilerin konuşması ve seçime az bir süre kala yeni yapılacak olan seçim sonuçlarında daha değişik yüzdelik oy oranları dağılabilir. Yeni anketler geldikçe www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere konu hakkında bilgi vereceğiz.

Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları Anketi