Ziraat Bankası resmi internet sitesi ve sostyal medya hesapları aracılığı ile geçtiğimiz haftalarda kamuoyuna farklı pozisyonlar için toplam 255 kişilik banka memuru alımı yapacağını duyurmuştu. Buna göre adaylar müracaatlarını yapabilmekteydi.

Ziraat Bankası 255 memur alımı için sınav ücretini yatırma ve başvuru tarihlerinin sona erme süresi 23 Haziran 2017 tarihi olarak belirlenmişti. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklama ile başvuru tarihlerinin 29 Haziran 2017 tarihine kadar uzatıldığı belirtildi. Ancak bu süre sınav ücretini yatırmış fakat halen başvurularını tamamlamamış olan adaylar için geçerli olacaktır. Peki Ziraat Bankası hangi pozisyonlar için alım yapıyordu ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapan Banka: Ziraat Bankası
Alınan Memur Sayısı: 255
Farklı Pozisyon Sayısı: 5 Pozisyon
Başvuru Tarihleri: 5 Haziran - 23 Haziran 2017 (Ücreti Yatıranlar için 29 Haziran)

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

Ziraat Bankası yukarıda detayları verilmiş olan ilan doğrultusunda toplam 255 memur alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve başvurular nasıl yapılacak.

Uzman Yardımcısı
Servis Görevlisi
İş Analisti
Avukat
Sistem Mühendisi

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilen pozisyonlara toplam 255 memur alımı yapılmakta olup başvuru yapacak olan adayların 29 Haziran 2017 tarihine kadar süresi bulunmaktadır. Ancak bu süre sadece sınav ücretini yatıran adaylar için geçerlidir.

https://goo.gl/qkkcsU
ARANAN ŞARTLAR VE DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim