Kamu bankaları arasında yer almakta olan Ziraat Bankası açık pozisyonları için memur personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Resmi internet sitesi aracılığı ile geçtiğimiz günlerde bildiri yayımlayan Ziraat Bankası 255 memur alımı yapacağını duyurdu.

Ziraat Bankası açık pozisyonların doldurulması ve işlemlerde eksikliğin yaşanmaması için kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 255 memur alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Banka: Ziraat Bankası

Alınacak Memur Sayısı: 255

Farklı Pozisyon Sayısı: 5

Başvuru Tarihleri 5 Haziran - 23 Haziran 2017

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

Ziraat Bankası personel ilanını resmi internet sitesi aracılığı ile gerçekleştirdi. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.

Uzman Yardımcısı
İş Analisti
Servis Görevlisi
Sistem Mühendisi
Avukat

Yukarıda verilmiş olan pozisyonlar için 23 Haziran 2017 tarihine kadar başvurusu devam edecek ilan doğrultusunda toplam 255 kişilik memur alımı yapılacak.

ARANAN ŞARTLAR

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
01.01.1987 ve sonrası doğumlu olmak,
Lisans mezunu olmak
Erkek adaylar için askerliğini yapmış ya da muaf olmak
Görevini yapmayı etkileyici sağlık sorunu olmamak

İlgili pozisyonlara müracaat edecek olan adaylar yukarı da belirtilmiş olan niteliklere sahip olması gerekmektedir. Başvurular 5 Haziran 2017 tarihi itibari ile başladı ve adayların 23 Haziran 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Gerekli müracaat ve detay linkleri aşağıda sunulmuştur.

https://goo.gl/qkkcsU

ZİRAAT BANKASI MEMUR ALIMI TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim