Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel ihtiyacı için Bitlis ilindeki SYDV ye 3 adet Büro Görevlisi ve 1 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi olmak üzere toplamda 4 kişilik pozisyon ile Personel alımı yapılacak. Alınacak adaylar Belirsiz Süreli olarak çalışacak olup, başvuruda bulunacak olan adaylar, en geç 28 Aralık 2016 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Alım şartları ve diğer bilgiler şöyledir;

 - Bilgisayar ve Microsoft Office programlarını iyi derecede kullanabiliyor olmak. 
 - 4 yıllık fakültelerin; Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim, Sosyal Hizmetler, Sosyal Bilgiler öğretmenliği, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümlerinden mezun olmak. 
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 

ADAYLARDA ARANAN ÖZEL ŞARTLAR

1. 4 yıllık fakültelerin; Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim, Sosyal Hizmetler, Sosyal Bilgiler öğretmenliği, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümlerinden mezun olmak.
2. Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından en son puanı açıklanan 2(İki) Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSS P3 Puan türüne göre en az 60 puan almış olmak.
3. Bilgisayar ve Microsoft Office programlarını iyi derecede kullanabiliyor olmak.
4. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak.
5. Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak tercih sebebidir.
6. Son 6 (Altı) ay Bitlis merkezde ikamet ediyor olmak.
7. Seyahat engeli bulunmamak.
8. Sosyal iletişim becerisine sahip olmak.
9. Öğrenmeye ve sürekli gelişime açık olmak,
Detaylı bilgi için Bitlis Valiliği websitesi www.bitlis.gov.tr adresinden ulaşılabilir.