Ankara Polatlı SYDV Personel Alımı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel alımı yapıyor. SYDV Ankara Polatlı ilçesinde bünyesine dahil etmek üzere, belirsiz süreli çalışacak 3 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacak. İlana başvurular 08 Aralık 2014 tarihinde sona erecektir. Alt kısımda verilmiş olan bilgilerde Genel niteliklere, Özel şartlara, Başvuru bilgilerine ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

GENEL BİLGİLER:

Bilgisayar sertifikası veya 4 yıllık eğitim sürecinde bilgisayar eğitimi aldığını gösteren transkript belgesi, 4 yıllık Yükseköğretim Kurumlarından Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR), Felsefe Bölümü, Halkla İlişkiler, Sosyal Hizmetler Bölümü, Hukuk Fakültesi, İletişim Fakültesi, Bilişim Bilimleri Fakültesi, Eğitim Fakülteleri Özel Eğitim bölümünden mezun olmak, ehliyet şartı Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı

GENEL NİTELİKLER:

4yıllık Yükseköğretim Kurumlarından Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR), Felsefe Bölümü, Halkla İlişkiler, Sosyal Hizmetler Bölümü, Hukuk Fakültesi, İletişim Fakültesi, Bilişim Bilimleri Fakültesi, Eğitim Fakülteleri Özel Eğitim bölümünden mezun olmak, Son iki yıl geçerliliği olan (KPSS 2013-2014) puanlarından KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak  KPDS ve benzeri dil sınavları sonucu, alanı ile ilgili sertifikalar, sürücü belgesi, bilgisayar sertifikası ve iş deneyimi olanlar, işe almada öncelikli olarak değerlendirilecektir.  Adaylar, aşağıda istenen belgeler ile birlikte 09.12.2014 günü saat 17.00'ye kadar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığımıza bizzat başvuruda bulunacaklardır. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. En az 1 yıl Polatlı İlçe sınırları içerisinde ikamet etmek ve belgelendirmek üzere Nufüs Müdürlüğünden yerleşim yeri belgesi almak, Polatlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfın da 5 yıl çalışmayı taahhüt etmek, 5 yıl zarfında işi bırakması veya 5 yıl içerisinde İlçe dışında ikamet etmeye başlaması durumunda 50.000.-TL tazminat ödeyeceğine dair noterden tasdikli taahhütname imzalanacaktır.