Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı 13 Ocak 2018 tarihli yayımlamış olduğu ilana göre bünyesinde bulunan memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı sözleşmeli olarak alım yapacağını belirtti. Söz konusu ilan Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasında yayımlanmış olup, adaylar başvuru şartlarını taşımaları durumunda başvuru yapabileceklerdir. Buna göre Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı bünyesine sözleşmeli olarak 4 Bilişim Personeli alacaktır. Ayrıca adaylardan kadrolara başvuru yapabilmeleri için 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden ve Yabancı Dil Sınavından puan almış olmaları gerekmektedir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alım ilanına başvuru şartlarını taşıyan her aday başvuru yapabilir. Adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 35 yaşından gün almamış olmak, Fakültelerin en az dört yıllık eğitim veren bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmak, Yoğun iş ortamı ve çalışmayı kaldırabilecek olmak, analitik düşünme yeteneğine sahip olmak, yaratıcı ve yenilikçi yaklaşımlara açık olmak şartları aranacaktır. Adaylar bu nitelikleri taşıdıkları dahilinde başvuruları kabul edilecektir. 

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına 15 Ocak 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 02 Şubat 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını YÖK resmi internet sitesi üzerinden başvuru dormu adı altında bulunana başlıktaki başvuru formunu indirip imzalayarak ve eksiksiz dolrurup istenilen belgeler ile brlikte Yükseköğretim Kurulu Personel Dairesi Başkanlığı Üniversiteler Mahallesi 1600.Cadde No: 10 06800 BilkentÇankaya/ANKARA adresine şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.