Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı 18 Ekim 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Duyuru Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olup, Buna göre, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı istihdam edilmek üzere, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 6.maddesi uyarınca Sözleşmeli olarak Bilişim personeli alımı yapılacağını belirtti.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı toplamda 6 kişilik kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti ve bu kadrolar, 2 Kat maaş ile 4 Bilişim Uzmanı, 2 Kat maaş ile 1 Sistem uzmanı ve 2 kat maaş ile 1 Ağ uzmanı alımı yapılacak.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR?

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı alım yapacağı kadrolar için adaylardan, 35 yaşından gün almamış olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve Yabancı Dil Sınavından puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alım ilanına başvuruda bulunacak olan adaylar, 18 Ekim 2017 tarihinde başvurularına başlayacak ve en geç 03 Kasım 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, , www.yok.gov.tr adresinde bulunan “Başvuru Formu”nun doldurulmasından sonra, fotoğraf yapıştırılmak ve imzalanmak suretiyle aşağıda sayılan belgelerle birlikte (Yükseköğretim Kurulu Personel Dairesi Başkanlığı Üniversiteler Mahallesi 1600.Cadde No: 10 06800 Bilkent- Çankaya/ANKARA şahsen veya posta yolu ile yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayarak daha detaylı bilgi alabilirler.

Editör: TE Bilisim