Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yayımlanan bildiri de Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 250 sözleşmeli personel alımı yapılacağı öğrenildi. Buna göre alımlar farklı iller için yapılacak.

Devlet Personel Başkanlığı ile ilan geçtiğimiz hafta yayımlandı ancak henüz alımlar başlamadı. Alımlar 6 Mart 2017 tarihinde başlayacak ve 17 Mart 2017 tarihinde sona erecek. Bu süre zarfında gelen başvurular ile toplam 250 memur personel alımı yapılacak.

Başvurular 6 Martta Başlayacak

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 250 memur personel alımı yapacak. Peki alınacak olan adaylar hangi pozisyonlarda çalışacak?

Kimya Mühendisi
Makine Mühendisi
Elektrik Elektronik Mühendisi
Elektrik Mühendisi

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi toplam 250 memur personel alımı yapılacak. Alımlar Türkiye'nin farklı bölgeleri için yapılacak olup hangi fabrika ve hangi şehir ya da ilçe için alımların yapılacağı Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi tarafından hazırlanıp Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yayımlanan ilanda belirtilmiştir.

Alınacak olan adaylar Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketine bağlı ziraat bölge şefliklerinde görev yapacak olup başvurular İŞKUR aracılığı ile gerçekleştirilecektir.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız