Kocaeli Üniversitesi 05 temmuz 2017 tarihinde alım duyurusu yapmıştı. Duyuruya göre Kocaeli Üniversitesi bünyesine 62 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapmaktaydı. Başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlamıştı. Ancal şu anda başvurular sona ermektedir. Adaylar en geç 19 Temmuz 2017 tarihine kadar başvurularını yapmalıdırlar.Başvurular, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Personel Bürosu Umuttepe Merkez Yerleşkesi 41380 Umuttepe-İZMİT/KOCAELİ adresine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Buna göre Kocaeli Üniversitesi bünyesinde aşağıdaki şartlar dahilinde, 32 Lisans mezunu Hemşire, 20 Lise mezunu Hemşire, 1 Sağlık Fizikçisi ve 9 Sağlık Teknikeri olmak üzere toplamda 62 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. 

Kocaeli Üniversitesi alım yapacak olduğu kadrolar için adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, sınav tarihi itibari ile 18 yaşını doldurmuş olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, daha önce çalışılan kurumdan disiplin veya herhangi bir suç sebebi ile çıkartılmamış olmak, KPSS puan sıralamasıyla atanmaya hak kazanıp göreve başlatılacak olanlar, istihdam edilecekleri birimlerde aynı sınıftaki diğer personelin tabi olduğu çalışma saat ve usulüne tabi olarak çalışacaklardır. Posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İlanın Tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim