İstanbul Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alacak
İstanbul Üniversitesi personel alacak. İstanbul Üniversitesi bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere Hemşire ve Sağlık Teknikeri alacak. Ayrıntılar için ve başvurular için haberimizin devamını inceleyiniz.
İstanbul Üniversitesi 10 Ağustos 2015 tarinli yapmış olduğu duyuruya göre ailesinnin personel ihtiyacını gidermek üzere Sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. İstanbul Üniversitesi, Erkek olmak ve Hidroterapi Önlisans Programlarından mezun olmak şartı ile 1 adet Sağlık Teknikeri ve KPSS Puanı en az 55 olan ve Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu olmak şartı ile 22 adet Hemşire alımı yapacaktır. Alınacak olan personellerin ücretleri, Döner Sermaye bütçesinden karşılacaktır. İstanbul Üniversitesinin her iki pozisyon içinde aradığı genel şartlar vardır. AŞağıda verilen Genel Şartlara uygun olan adaylar ve özel şartları taşıyan adaylar başvurularınızı gerçekleştirebilirler.
GENEL ŞARTLAR:
- Belirtilen Özel şartları taşıyan adaylar,
-  657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyan adaylar,
- Yaşlılık ücreti almayan adaylar,
- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emekli aylığı almayan adaylar,
- Her iki pozisyon içinde Haftalık çalışma saati olan 40 saat İlgili birimde Gece dahil çalışabilecek adaylar,
- 2014 yılında düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş ve (B) grubu Lisans mezunları için KPSS-P3 puan türünden 55 ve üzere puan almak, Önlisans mezunları için KPSS-P93 puan türü esas alınacaktır.
- 5917 sayılı Kanunun 47. Maddesi’nin 5. Fıkrası a ) 2 bendi gereğince, 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar.
BAŞVURU BİLGİLERİ:
Başvuruda bulunacak olan adaylar başvurularını 10 Ağustos 2015 tarihile 24 Ağustos 2015 tarihleri arasında mesai saati bitene kadar, www.istanbul.edu.tr adresindeki Başvuru formunu eksiksiz doldurarak (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere Personel Daire Başkanlığınca onaylanmış) aşağıda belirtilen belgelerle birlikte Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.
Başvuru Esnasında İstenilen Belgeler:
1. Kimlik ve Fotokopisi.
2. Diploma veya Mezuniyet belgesi ve Fotokopisi.
3. Fotoğraflı Başvuru Formu.
4. Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuç belgesi ( 2014 KPSS B Grubu )
Ayrıca ilanın tam metnini inceleyerek daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve diğer önemli bilgilere ulaşarak başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.