Geçtiğimiz haftalarda sık sık gündeme gelen Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü görevde yükselme ve ünvan değişikliği sınavının ne zaman yapılacağı merak ile beklenmekteydi. Adalet Bakanlığı bünyesinde faaliyetlerine devam eden Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü görevde yükselme sınavı ilanını duyurdu.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü GYS ve ünvan değişikliği sınavı ne zaman yapılacak? Sınav hakkında detaylı bilgi paylaşıldı mı? Detaylar nedir?

SINAV NE ZAMAN

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü GYS ve ünvan değişikliği sınavı duyuruldu. Peki sınav ne zaman yapılacak. Yapılan açıklamaya göre görevde yükselme ve ünvan değişikliği sınavı 20 Mayıs 2017 tarihinde yapılacak.

BAŞVURU TARİHLERİ

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan sınav 20 Mayıs 2017 tarihinde düzenlenecek. Peki sınav başvuruları ne zaman yapılacak ve başvuru tarihleri nedir?

Buna göre adaylar 3 Nisan 2017 - 14 Nisan 2017 tarihleri arasında Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü GYS sınavı başvurusu yapabilir. Başvurular;

www.meb.gov.tr

Yukarıda verilmiş olan Milli Eğitim Bakanlığının resmi sitesi aracılığı ile yapılacak ve başvurulardan sonra adayların 11 Mayıs 2017 - 19 Mayıs 2017 tarihlerinde görev yapmış olduğu kuruma gerekli başvurularını da yapması gerekmektedir.