Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde eğitim görmekte olan öğrencilere vize (ara sınav) ve final sınavları yapılmaya devam ediyor. Anadolu Üniversitesi İktisat ve İşletme Fakültesi sınavları 29 Nisan 2017 tarihinde başlayıp 30 Nisan 2017 tarihinde sona ermişti.

Sınavların bitmesine iki haftaya yakın bir süre kala sonuçların ne zaman açıklanacağı merak ediliyordu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi aracılığı ile yapılan duyuru ile 29 Nisan 2017 tarihinde başlayan ve 30 Nisan 2017 tarihinde sona eren İktisat ve İşletme Fakültelerinin sınav sonuçlarının açıklandığı duyuruldu.

SORGULAMA EKRANI

https://sinavsonuc.anadolu.edu.tr/SinavNotAciklama/LoginWithoutPass.aspx

Yukarı da belirtilmiş olan linke girecek olan adaylar ilgili form ekranına T.C. kimlik numaralarını girmesi gerekmektedir. T.C. kimlik numarasını girecek olan adaylar Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İktisat ve İşletme Fakültesi bahar dönemi ara sınav (vize) sınav sonuçlarını öğrenebilir.
Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından yapılan ara sınav ve final sınavları duyuruları, yine ara sınav ve final sınavları sonuçlarını takip etmek isteyen adaylar İşinOlsa.com sitemiz aracılığı ile yapılan duyurulardan son dakika bilgilerine ulaşabilmektedir. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi haberleri için sitemizi takip edebilirsiniz
.
TÜM SINAV HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim