Ankara Yenimahalle'de bulunan YE-PA LTD. ŞTİ. yayımladığı ilan ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Her sene çok sayıda personel alımı yapmakta olan YE-PA farklı pozisyonlar içni nitelikler belirlemekte ve adayların bu niteliklere sahip olması istenmektedir. Yeni yayımlanan ilan ile YE-PA LTD. ŞTİ. 77 personel alımı yapacağını duyurdu. Adayların en az ilkokul mezun olması istenmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak? Başvuracak olan adayların sahibi olması gerektiği nitelikler nelerdir?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

YE-PA LTD. ŞTİ. yayımladığı ilan ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 77 personel alımı yapacağını duyurdu. Peki alınacak olan adaylar hangi pozisyonlarda çalışacak ve aranan nitelikler nelerdir?

Elektrik Ustası - 3 Personel
Şoför - 2 Personel
Demir Doğrama Ustası - 1 Personel
İnşaat Ustası - 1 Personel
Park ve Bahçe Bakım İşçisi - 50 Personel
Büro İşçisi - 20 Personel

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için toplam 77 personel alımı yapılacak. Adayların en az ilkokul mezunu olması istenmekte olup kadrolara göre eğitim şartları ve nitelik detayları farklıdır. Başvuracak olan adayların 31 Mart 2017 tarihine kadar YE-PA LTD. ŞTİ. başvuru yapması gerekmektedir. Başvuru yapacak olan adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim