Yerli teknoloji firması Vestel Anonim Şirketi yaptığı ürünlerin satışlarını artırarak Türkiye'de ve global dünya pazarnda büyüme oranını giderek artırmaya devam ediyor. Büyüme oranını geliştiren Vestel Anonim Şirketi açık pozisyonları içinde interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlamış olduğu ilanlar doğrultusunda personel alımı gerçekleştirmektedir.

Vestel Anonim Şirketi tarafından yeni yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli farklı pozsiyonlar için yüzlerce personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve detaylar nedir.

DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: Vestel
Farklı Pozisyon Sayısı: 100'den Fazla
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlece

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Vestel yüzlerce personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak. İlan edilen pozisyonlara bakıldığında;

Part Time Yazılım Mühendisi
Depo Elemanı
Satış Temsilcisi
Laboratuvar Teknisyeni
Kalıp Teknikeri
Satınalma Mühendisi
Test Tasarım & Geliştirme Teknikeri
Muhasebe Uzmanı
Software Engineer
Kimya Mühendisi

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Vestel kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapacak. Peki adaylar Vestel personel ilanına nasıl başvuru yapacak. Aşağıda belirtilmiş lanm linki takip edecek olan adaylar hangi pozisyonlar için aranan niteliğin ne olduğunu öğrenebilir ve üzerine tıklayarak ilgili formlar vasıtası ile başvurularını yapabilir.

https://goo.gl/XdrKor

TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim