Ülkemizin dört bir yanında bulunan şubeleri ile faaliyetlerine devam etmekte olan Vatan Bilgisayar açık pozisyonları için interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlamış olduğu pozisyonlar doğrultusunda personel alımları gerçekleştirmektedir.

Vatan Bilgisayar tarafından yeni yayımlanan ilanlara göre 40'a yakın pozisyon için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki Vatan Bilgisayar hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor, Vatan Bilgisayar personel alımı detayları nedir?

DETAYLAR

Alım Yapan Firma: Vatan Bilgisayar

Alınacak Personel Sayısı: 40'a Yakın

HANGİ POZİSYONLARA PERSONEL ALINIYOR

1983 yılında kurulan ve ülkemiz de yıllardır olumlu yorumlar ve dönüşler ile faaliyetlerini sürdürmekte olan Vatan Bilgisayar çok sayıda personel alımı gerçekleştirmeye devam etmektedir. Peki Vatan Bilgisayar hangi pozisyonlara personel alımı yapılıyor.

MAĞAZALAR GENEL

GENEL MERKEZ- SEVKİYAT ELEMANI

GENEL MERKEZ- MUHASEBE ELEMANI

MÜŞTERİ HİZMETLERİ

SEO UZMANI

SATIŞ ELEMANI

KASA ELEMANI

GENEL MÜDÜRLÜK-ÜRÜN YÖNETİCİSİ ASİSTANI

TEKNİK SERVİS ELEMANI

DEPO ELEMANI

SATIŞ&KASA ELEMANI

ENGELLİ PERSONEL

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere çok sayıda farklı pozisyon için Vatan Bilgisayar personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır. Vatan Bilgisayar personel alımına müracaat edecek olan adayların aşağıda ki linki takip ederek tüm pozisyonlar hakkında nitelikler için bilgi edinmesi ve uygun gördüğü pozisyonlar için aynı kanal üzerinden müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/yA8FI0

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ